Ayurvedische massage

Fantastisch bij fysieke en emotionele stress!

Steeds meer mensen lijden aan chronische stress. Het vervelende hierbij is dat de meeste mensen het niet meer in de gaten hebben omdat het 'gewoon' is geworden. Vaak zie ik dan dat men niet meer als vanzelfsprekend in de buik ademt, of dit zelfs niet meer kan. Bij een oppervlakkige aqdemhaling is het onmogelijk ontspannen te zijn. Ook zie ik vaak dat indien ik iemands arm of been optil, deze als 'vanzelf' in de lucht blijft hangen als ik de arm of het been loslaat.                                                 Vroeg of laat ontstaan er pijnklachten vab bv. rug, nek of schouders. Ook kan de slaap verstoort zijn, waardoor je je heel moe kunt gaan voelen. Moeheid ontstaat ook door een lichte maar chronische 'verzuring' van de spieren.

Chronische stress ontstaat vaak puur doordat er onvoldoende rustpunten in het leven zijn, maar ook allerlei persoonlijke problemen kunnen een oorzaak vormen, thuis of op het werk. Ik kan u desgewenst behulpzaam zijn bij de oplossing hiervan, bij het ontwikkelen van meer zelfinzicht of het herverbinden van denken en voelen...Bij Ayurvedische massage echter komt zo'n proces vaak al vanzelf op gang.

De toepassing van warme medicinale olie, die diep in de weefsels doordringt, maakt de spieren weer soepel en ontspannen en als er echt sprake is van overspanning of zelfs burnout, kies ik een olie die het zenuwgestel ondersteund.          

                                                                     

AYURVEDISCHE MASSAGE is de best denkbare, meest effectieve remedie bij stressklachten!

Ook aanbevolen bij frozen shoulder, peesschedeontstekingen etc.